PSV laat Luuk de Jong liever niet gaan, maar gunt hem wel transfer

5-1-2018 11:16 - Door: M.d.Z.

PSV laat Luuk de Jong liever niet gaan, maar gunt hem wel transfer

Waar het Mexicaanse Club America deze maand informeerde bij PSV voor aanvaller Luuk de Jong, lijkt Technisch Manager Marcel Brands weer hard to get te gaan spelen.

Vervolg: PSV laat Luuk de Jong liever niet gaan, maar gunt hem wel transfer

In eerste instantie heeft Club America een bedrag van 7 miljoen over voor de aanvaller van PSV, maar de Eindhovenaren hem het liefst niet laten gaan. Marcel Brands speelt zijn technieken weer uit en hoopt zo dat de Mexicanen een hoger bedrag naar PSV overmaken voor de spits.

 

Waar PSV liever geen tussentijds vertrek aanmoedigd, kan bij een oplopend bedrag richting de 10 tot 15 miljoen wel serieus gepraat worden over een transfer van de aanvaller van de roodwitten. Vorig seizoen was het met Davy Propper naar het Engelse Brighton met 15 miljoen ook een kwestie van onderhandelen.

 

PSV wil nog wel een serieuze klapper maken op de transfermarkt dit seizoen, al gokt de club erop dat bij een eventueel kampioenschap de interesse voor Luuk de Jong alleen maar zal toenemen en dus een bedrag van meer dan 7 miljoen kan opstrijken.

 

Mocht Club America de huidige spits Silvio Romero definitief hebben afgerond, kan het bod op Luuk de Jong boven de 7 miljoen uitkomen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV laat Luuk de Jong liever niet gaan, maar gunt hem wel transfer

Een korte samenvatting: Waar het Mexicaanse Club America deze maand informeerde bij PSV voor aanvaller Luuk de Jong, lijkt Technisch Manager Marcel Brands weer hard to get te gaan spelen..