Ronaldo: Zou een mooi gebaar kunnen zijn van FC Barcelona

17-12-2017 16:56 - Door: M.d.Z.

Ronaldo: Zou een mooi gebaar kunnen zijn van FC Barcelona

Waar Real Madrid dit weekend de finale van het WK voor clubteams speelde, wist het te winnen door toedoen van Ronaldo. De Portugees benutte een vrije trap, waardoor Real opnieuw met de cup aan de haal ging.

Vervolg: Ronaldo: Zou een mooi gebaar kunnen zijn van FC Barcelona

Voor de tweede keer wist Zidane beslag te leggen op het WK voor clubteams, waar Ronaldo met zijn vrije trap voor de 1-0 zorgde tegen Gremio de Porto Alegre en dus de winst. Waar Real dit weekend dus niet in actie komt in La Liga, treft koploper FC Barcelona Deportivo la Coruna nog zondagavond.

 

Maar in Spanje leeft men naar de topper toe, El Clasico tussen FC Barcelona en Real Madrid van aankomende zaterdag. Maar nu Real de wereldtitel voor clubteams heeft gewonnen, is de discussie ontstaan in Spanje. Het is gebruikelijk dat de winnaar een erehaag krijgt, maar laat dat nu net tegen rivaal FC Barcelona moeten zijn.

 

In 2008 gebeurde dat al eens in de thuishaven van Real, toen FC Barcelona ook nog eens met 4-1 klop kreeg. Vorig seizoen deed Granada dat echter niet, wat ook te maken had dat Ronaldo liep te pronken met zijn Gouden Bal. Villarreal deed het in 2010 wel voor FC Barcelona, maar een jaar later niet voor Real.

 

Ronaldo zou het echter op prijs stellen wanneer FC Barcelona dat wel doet zaterdag, 'a, dat zou een mooi gebaar van Barcelona zijn. Ik zou dat graag zien,' liet de Portugees weten na het winnen van de wereldbeker. 'Ik hoop dat we winnen en de titelstrijd spannender kunnen maken. We moeten van elk moment genieten, we weten niet wat er morgen kan gaan gebeuren. We winnen aan zelfvertrouwen en ik denk dat we seizoen goed gaan afsluiten.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo: Zou een mooi gebaar kunnen zijn van FC Barcelona

Een korte samenvatting: Waar Real Madrid dit weekend de finale van het WK voor clubteams speelde, wist het te winnen door toedoen van Ronaldo. De Portugees benutte een vrije trap, waardoor Real opnieuw met de cup aan de haal ging..

Meest gelezen