Ajax aan de haal met toptalent Perr Schuurs van Fortuna Sittard

7-12-2017 16:06 - Door: MaxKoehorst

Ajax aan de haal met toptalent Perr Schuurs van Fortuna Sittard

Ajax heeft wederom de Nederlandse voetbalwereld verrast na de transfer van Hassane Bandé. Ook Perr Schuurs voegt zich volgend seizoen bij de Amsterdammers. De verdediger van Fortuna Sittard maakt dit seizoen af bij de mannen van Sunday Oliseh.

Vervolg: Ajax aan de haal met toptalent Perr Schuurs van Fortuna Sittard

Hoeveel Schuurs heeft gekost brengt Ajax niet naar buiten, de speler mocht zich in januari al voegen bij Ajax maar heeft na een overeenkomst dus een akkoord gekregen om dit seizoen nog af te maken bij zijn club Fortuna.

 

De verdediger – die net enkele weken achttien is – staat bekend als een groot talent in de Jupiler League. Dit seizoen werkt hij ook flink aan zijn goals; hij maakte er al drie voor Sittard. Verder speelde hij bijna alles voor de club en maakte hij ook op een enkele keer na telkens de negentig minuten vol.

 

Eerder deze week leek talent Alessandro Ciranni van MVV richting Ajax te gaan, dit bleek echter een misverstand te zijn. Nu heeft Ajax dus alsnog een nieuwe naam binnen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax aan de haal met toptalent Perr Schuurs van Fortuna Sittard

Een korte samenvatting: Ajax heeft wederom de Nederlandse voetbalwereld verrast na de transfer van Hassane Bandé. Ook Perr Schuurs voegt zich volgend seizoen bij de Amsterdammers. De verdediger van Fortuna Sittard maakt dit seizoen af bij de mannen van Sunday Oliseh..

Meest gelezen