Feyenoord pakt op slotdag CL volle pond tegen Napoli

7-12-2017 00:28 - Door: M.d.Z.

Feyenoord pakt op slotdag CL volle pond tegen Napoli

Feyenoord mag Nicolai Jørgensen van Jeremiah St. Juste bedanken voor de eerste punten van de het Champions League avontuur, in het slotduel van de groepsfase werd thuis in de Kuip met 2-1 gewonnen van Napoli.

Vervolg: Feyenoord pakt op slotdag CL volle pond tegen Napoli

Feyenoord had na vijf Champions League duels nog geen enkel punt weten te vergaren, maar woensdagavond tegen Napoli kwam daar een eind aan. Het negatieve record werd niet gepakt, omdat Nicolai Jørgensen van Jeremiah St. Juste voor de doelpunten in de Kuip zorgde en de 2-1 overwinning op de Italianen.

 

 

 

 

Opnieuw begon Feyenoord dramatisch aan het duel, binnen anderhalve minuut lag de bal er alweer in. Een vrije trap van Amadou Diawara werd niet goed weggewerkt, waardoor Piotr Zielinski de openingsgoal kon maken.

 

Vermeer, die op doel stond, weerhield Feyenoord van verdere schade in de openingsfase. Na een halfuur nam Napoli gas terug, waardoor Berghuis de bal op het hoofd van Jørgensen lepelde, die op zijn beurt de gelijkmaker binnenkopte.

 

Het doelpunt zorgde voor vleugels bij de Rotterdammers, waar aan de andere kant Vermeer zich positief onderscheidde. Het leek er niet meer van te komen, waardoor beide ploegen met een punt afscheid leken te nemen van het Champions League avontuur. De rode kaart van Vilhena was een domper, waardoor Feyenoord de laatste 10 minuten met een man minder moest stand houden.

 

Invaller St. Juste was echter in de 92e minuut goed voor de 2-1, waardoor de Kuip ontplofte en Feyenoord met 3 punten afscheid neemt van de Champions League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord pakt op slotdag CL volle pond tegen Napoli

Een korte samenvatting: Feyenoord mag Nicolai Jørgensen van Jeremiah St. Juste bedanken voor de eerste punten van de het Champions League avontuur, in het slotduel van de groepsfase werd thuis in de Kuip met 2-1 gewonnen van Napoli..

Meest gelezen