Figo vindt dat Ronaldo de Gouden Bal moet winnen

4-12-2017 14:17 - Door: NicoPeters

Figo vindt dat Ronaldo de Gouden Bal moet winnen

Luis Figo is van mening dat Cristiano Ronaldo de Gouden Bal 2017 voor beste speler ter wereld moet winnen. Op 7 december onthult France Football de winnaar en net als de laatste jaren zijn ook dit jaar Ronaldo (Real Madrid) en Lionel Messi (FC Barcelona) de favorieten. Volgens Figo verdient Ronaldo de prijs omdat hij met Real de landstitel en Champions League won in het afgelopen seizoen.

Vervolg: Figo vindt dat Ronaldo de Gouden Bal moet winnen

'Het is altijd moeilijk om Cristiano Ronaldo en Messi te vergelijken. Het verschil tussen die twee hangt vaak af van hoeveel prijzen hun clubs hebben gewonnen tijdens het seizoen. Ik denk dat Cristiano het dit jaar echt verdient', aldus de landgenoot van Ronaldo en voormalig speler van Sporting Lissabon, FC Barcelona, Real Madrid en Internazionale tegen Telefoot.
 
Ronaldo won de Gouden bal al vier keer. Zijn rivaal Messi won de trofee al vijf keer. Ronaldo zou de prijs van dit jaar dus graag winnen zodat hij naast Messi komt. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Figo vindt dat Ronaldo de Gouden Bal moet winnen

Een korte samenvatting: Luis Figo is van mening dat Cristiano Ronaldo de Gouden Bal 2017 voor beste speler ter wereld moet winnen. Op 7 december onthult France Football de winnaar en net als de laatste jaren zijn ook dit jaar Ronaldo (Real Madrid) en Lionel Messi (FC Barcelona) de favorieten. Volgens Figo verdient Ronaldo de prijs omdat hij met Real de landstitel en Champions League won in het afgelopen seizoen..