Clasie met invalbeurt belangrijk bij remise tegen Eupen

4-12-2017 10:44 - Door: M.d.Z.

Tegen het Belgische AS Eupen voorkwam Vormer verlies voor het Belgische Club Brugge, waar oud Feyenoorder Jordy Clasie een grote rol speelde.

Vervolg: Clasie met invalbeurt belangrijk bij remise tegen Eupen

Waar Jordy Clasie de laatste tijd voldoening moet nemen met enkel invalbeurten, waar de oud Feyenoorder na een halfuur binnen de lijnen kwam toen Club Brugge tegen een 0-2 achterstand aankeek.

 

Daar waar de trainer ingreep door Clasie in te brengen, waar Vormer volledig achter de keuze van de trainer stond. 'Clasie inbrengen was een goede zet. Zo kregen we meer grip op de wedstrijd en speelden we sneller.'

 

Maar Club Brugge moest lang wachten op de doelpunten, pas in de blessuretijd kreeg het hulp van de videoarbiter die een overtreding bestrafte met een strafschop. 'In mijn ogen was die overtreding op het einde ook gewoon penalty, 'aldus Vormer die de elfmeter trap mocht verzilveren. 'Dennis z'n kop ging er bijna af, logisch dat de scheids naar de beelden ging kijken.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Clasie met invalbeurt belangrijk bij remise tegen Eupen

Een korte samenvatting: Tegen het Belgische AS Eupen voorkwam Vormer verlies voor het Belgische Club Brugge, waar oud Feyenoorder Jordy Clasie een grote rol speelde..