Ajax scout bij KV Mechelen en heeft Bandé hoog op lijstje staan

4-12-2017 11:18 - Door: M.d.Z.

Ajax scout bij KV Mechelen en heeft Bandé hoog op lijstje staan

Ajax heeft de laatste tijd veel problemen met de buitenspeler en Duitser Amin Younes, waardoor het al verder kijkkt naar een eventuele opvolger.

Vervolg: Ajax scout bij KV Mechelen en heeft Bandé hoog op lijstje staan

Ajax komt uit bij het Belgische KV Mechelen en de jongeling Hassane Bandé, de 19-jarige vleugelaanvaller moet zo snel mogelijk naar Amsterdam komen. Waar de Amsterdammers Hassane Bandé al anderhalfjaar op het oog hebben, wist Ajax er nog niet in te slagen om een vervanger voor Younes te strikken.

 

Afgelopen zomer leek Ajax de Braziliaan Richarlison binnen te gaan halen, maar door het te lang twijfelen verkoos hij een stap naar het Engelse Watford. De laatste weken is Justin Kluivert beter uit de verf gekomen, maar omdat Younes over een aflopend contract beschikt moet Ajax verder denken.

 

Waar het aflopende contract verlengt kan worden waarna een hogere transfersom kan worden behaald, is de Duitser zelf niet happig op verlengen. De rechtbenige linksbuiten Hassane Bandé maakt een goede indruk bij KV Mechelen, waar hij tot op heden in 15 officiele duels al 9 keer het net wist te vinden.

 

De scouting van Ajax bekeek de International van Burking Faso al enkele maanden en gaf een positief signaal af. Waar de club een slordige 10 miljoen euro vraagt voor Hassane Bandé.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax scout bij KV Mechelen en heeft Bandé hoog op lijstje staan

Een korte samenvatting: Ajax heeft de laatste tijd veel problemen met de buitenspeler en Duitser Amin Younes, waardoor het al verder kijkkt naar een eventuele opvolger..