Vlemmings ontslagen bij Go Ahead Eagles

4-12-2017 09:34 - Door: NicoPeters

Vlemmings ontslagen bij Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft besloten om trainer Leon Vlemmings te ontslaan, zo meldt de club op de website. De club presteert ondermaats in de Jupiler League met een veertiende plek na zestien competitieduels. De 3-0 nederlaag tegen FC Den Bosch van vrijdag was de beroemde druppel.

Vervolg: Vlemmings ontslagen bij Go Ahead Eagles

“Het bestuur en de Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles hebben zich aan het begin van het seizoen geschaard achter de plannen en ideeën van het technisch management”, zo meldt voorzitter Edwin Lugt op de website van Go Ahead. “Die plannen zagen er veelbelovend uit, waarbij we ons tegelijkertijd realiseerden dat we met elkaar aan een proces waren begonnen dat we tijd moesten gunnen.”


Uiteindelijk bleek er dus niet genoeg progressie te zijn geboekt. “Maar dan moet er op het veld wel progressie waarneembaar zijn qua spel en resultaten. Helaas is dat niet het geval geweest. Met slechts 18 punten uit 16 wedstrijden en de huidige 14e plaats op de ranglijst van de Jupiler League voelden we ons genoodzaakt om de onderlinge samenwerking te beëindigen”, aldus Lugt.


Vlemmings werd afgelopen zomer aangesteld bij Go Ahead. Hij tekende toen een tweejarig contract in Deventer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vlemmings ontslagen bij Go Ahead Eagles

Een korte samenvatting: Go Ahead Eagles heeft besloten om trainer Leon Vlemmings te ontslaan, zo meldt de club op de website. De club presteert ondermaats in de Jupiler League met een veertiende plek na zestien competitieduels. De 3-0 nederlaag tegen FC Den Bosch van vrijdag was de beroemde druppel..

Meest gelezen