Bizar gerucht: Barcelona ziet Ajax-spits Dolberg als opvolger Suárez

3-12-2017 13:20 - Door: NicoPeters

Bizar gerucht: Barcelona ziet Ajax-spits Dolberg als opvolger Suárez

Een opmerkelijk gerucht uit Spanje. Volgens Don Balon is Ajax-spits Kasper Dolberg de kandidaat om de toekomstige opvolger van voormalig Ajax-speler Luis Suárez. Barcelona krijgt echter concurrentie van Real Madrid en Manchester United, daar die ploegen de Deen ook zouden willen hebben. Dolberg heeft zijn keuze echter gemaakt.

Vervolg: Bizar gerucht: Barcelona ziet Ajax-spits Dolberg als opvolger Suárez

Volgens Don Balon, dat overigens niet altijd even betrouwbaar is, wil Dolberg naar Barcelona. De twintigjarige Deen, die dit seizoen nog niet erg op dreef is met drie goals uit veertien competitieduels, zou graag met zijn grootste idiool Lionel Messi samenspelen volgens het medium.

De Spaanse topclub zou in Dolberg ook wel een potentiële speler voor het eerste elftal zien. Verder kan hij zich in de schaduw van Suárez ontwikkelen tot de opvolger van de Uruguayaan, die dit seizoen niet erg in vorm is bij Barcelona.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Bizar gerucht: Barcelona ziet Ajax-spits Dolberg als opvolger Suárez

Een korte samenvatting: Een opmerkelijk gerucht uit Spanje. Volgens Don Balon is Ajax-spits Kasper Dolberg de kandidaat om de toekomstige opvolger van voormalig Ajax-speler Luis Suárez. Barcelona krijgt echter concurrentie van Real Madrid en Manchester United, daar die ploegen de Deen ook zouden willen hebben. Dolberg heeft zijn keuze echter gemaakt..

Meest gelezen