PSG wordt eerste verlies toegebracht door promovendus Strasbourg

2-12-2017 21:25 - Door: M.d.Z.

De sterspelers van PSG hebben verrassend hun eerste verlies in de Franse Ligue1 geleden, tegen promovendus Strassbourg ging het mis.

Vervolg: PSG wordt eerste verlies toegebracht door promovendus Strasbourg

Buitenom alle grote sterspelers, kregen Edinson Cavani en Marco Verratti rust van trainer Emery. Dit omdat de trainer vooruit kijkt naar het Champions League duel tegen Bayern Munchen aankomende week.

 

PSG was totaal niet bij de les toen Dimitri Lienard een vrije trap nam en defensie te langzaam terugliep, hierdoor kon Nuno Da Costa binnen een kwartier ongehinderd binnenkoppen. Een donderslag bij heldere hemel voor PSG.

 

Toch leek de Franse grootmacht zich niet gekmaken, waar Kylian Mbappé nog bijna scoorde met een hakje. Ook Di Maria was nog gevaarlijk, maar trof geen doel. Dat was even laten wel via Kylian Mbappé die de gelijkmaker op zijn naam mocht zetten.

 

PSG maakte de meeste aanspraak op de voorsprong, helemaal toen Javier Pastore nog voor rust op de paal schoot en Neymar niet tot scoren kwam. Waar PSG het winnende doelpunt had moeten maken, viel hij aan de andere kant. Da Costa stuurde Stéphane Bahoken weg, die op zijn beurt de 2-1 maakte.

 

PSG ging op zoek naar de gelijkmaker in de slotfase, waar Cavani en Verratti alsnog werden ingebracht. Maar het mocht niet baten, Voor de koploper van de Franse Ligue1 is het het eerste verlies sinds 30 april jl. De voorsprong op nummer 2 en achtervolger Olympique Marseille blijft na het verlies nog op 10 punten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSG wordt eerste verlies toegebracht door promovendus Strasbourg

Een korte samenvatting: De sterspelers van PSG hebben verrassend hun eerste verlies in de Franse Ligue1 geleden, tegen promovendus Strassbourg ging het mis..

Meest gelezen