Marcel Keizer: Ziyech staat niet ter discussie

3-12-2017 13:22 - Door: NicoPeters

Marcel Keizer: Ziyech staat niet ter discussie

Vorige week werd Ajax-middenvelder Hakim Ziyech door een deel van de eigen aanhang uitgefloten in het competitieduel met Roda JC Kerkrade (5-1). Velen vinden het onbegrijpelijk dat Ziyech wordt uitgefloten en trainer Marcel Keizer baalt er ook van. Volgens Keizer is Ziyech een belangrijke speler die ook wel eens fouten mag maken.

Vervolg: Marcel Keizer: Ziyech staat niet ter discussie

‘Hij staat bij mij niet ter discussie. Hij kan heus wel eens een wedstrijd hebben of een periode in een wedstrijd, dat hij wat mindere ballen heeft’, zegt Keizer.

’Maar het is wel een speler die enorm veel risico neemt in zijn spel en ook een speler die de meeste assists van heel Nederland heeft, dus waar praten we over?’, aldus Keizer in gesprek met FOX Sports.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Keizer: Ziyech staat niet ter discussie

Een korte samenvatting: Vorige week werd Ajax-middenvelder Hakim Ziyech door een deel van de eigen aanhang uitgefloten in het competitieduel met Roda JC Kerkrade (5-1). Velen vinden het onbegrijpelijk dat Ziyech wordt uitgefloten en trainer Marcel Keizer baalt er ook van. Volgens Keizer is Ziyech een belangrijke speler die ook wel eens fouten mag maken..

Meest gelezen