Marcel Brands naar Mechelen voor KV Mechelen talent

29-11-2017 17:52 - Door: M.d.Z.

De uitblinker van het Belgische KV Mechelen staat hoog in het vizier bij PSV, maar niet alleen de Eindhovenaren tonen interesse in Hassane Bandé.

Vervolg: Marcel Brands naar Mechelen voor KV Mechelen talent

Hassane Bandé komt momenteel nog uit voor het Belgische KV Mechelen, maar behalve PSV zitten er meerdere clubs achter de smaakmaker aan. FC Porto, VfL Wolfsburg Valencia, Anderlecht, Sevilla én PSV lijken in de markt, net als de Belgische topclub Club Brugge.

 

De pas 19 jarige Bandé wist dit seizoen al negen keer het net te vinden in de Belgische competitie. Er lijkt veel interesse te zijn in de smaakmaker, die onlangs zijn contract tot medio 2021 verlengde bij KV Mechelen.

 

Technisch directeur Marcel Brands van PSV zou hoogspersoonlijk naar Mechelen zijn afgereist om de jongeling aan het werk te zien. Waar Balde een prijskaartje van 5 miljoen om wordt gehangen, wil als KV Mechelen hem verkoopt alleen kwijtwillen aan clubs buitenom Belgie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Marcel Brands naar Mechelen voor KV Mechelen talent

Een korte samenvatting: De uitblinker van het Belgische KV Mechelen staat hoog in het vizier bij PSV, maar niet alleen de Eindhovenaren tonen interesse in Hassane Bandé..