HSV bevestigt interesse in Ajacied Frenkie de Jong

29-11-2017 18:05 - Door: M.d.Z.

Jens Todt, technisch directeur van Hamburger SV laat woensdag doorschemeren dat HSV de verrichtingen van Frenkie de Jong nauwlettend in de gaten houdt.

Vervolg: HSV bevestigt interesse in Ajacied Frenkie de Jong

Waar eerder deze week al vijf namen van clubs werden genoemd die interesse toonden in de jongeling van Ajax, is daar nu een bevestiging van teruggekomen. Via fansite HSV1887tv kwam VI erachter dat Frenkie de Jong wordt gevolgd door HSV.

 

'De Jong is inderdaad een interessante speler die we in de gaten houden", erkende hij. "Naast hem zijn er nog duizend andere spelers en talenten die door ons gevolgd en besproken worden.'

 

Waar de toekomst van Frenkie de Jong ligt is en blijft nog onduidelijk, de middenvelder wil meer speeltijd en lijkt dat bij Ajax niet te krijgen. Waar een doorlopend contract hem tot 2019 bij de Amsterdammers houdt, kan er met een flink geldbedrag wel eens een andere wind gaan waaien.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

HSV bevestigt interesse in Ajacied Frenkie de Jong

Een korte samenvatting: Jens Todt, technisch directeur van Hamburger SV laat woensdag doorschemeren dat HSV de verrichtingen van Frenkie de Jong nauwlettend in de gaten houdt..