PEC moet vrezen voor vroegtijdig vertrek smaakmakers

28-11-2017 18:37 - Door: M.d.Z.

PEC moet vrezen voor vroegtijdig vertrek smaakmakers

Het lijkt erop dat PEC Zwolle moet vrezen voor een vroegtijdig vertrek van enkele sterkhouders.

Vervolg: PEC moet vrezen voor vroegtijdig vertrek smaakmakers

Zo loopt het contract van het duo Youness Mokhtar en Mustafa Saymak aankomende zomer af, waar ook nog Ryan Thomas in de belangstelling staat van diverse clubs.

 

Technisch directeur Gerard Nijkamp doet er alles aan om de contracten van het duo te verlengen, voor Seymak is het duidelijk of verlengen of verkopen. 'Dat is ons beleid. Anders loopt hij deze zomer gratis de deur uit. Wij willen graag met Mustafa verlengen, maar niet tegen elke prijs. Wij kunnen geen bovenmatige salarissen betalen. Dat geldt voor alle spelers,' citeert VI.

 

Nijkamp laat tegelijkertijd weten dat er alles aan wordt gedaan om Ryan Thomas te behouden, 'De afspraak met Ryan was dat hij dit seizoen in Zwolle zou blijven en mogelijk dan eens om zich heen zou kijken. Ik heb geen signalen dat die situatie is veranderd. Ik ga er vanuit dat hij tot het einde van het seizoen blijft. Alleen als er astronomische bedragen op tafel komen kan dat anders worden.'

 

Mokhtar staat in belangstelling van diverse clubs, waar er in de winterstop dus flink voor gecasht kan worden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC moet vrezen voor vroegtijdig vertrek smaakmakers

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat PEC Zwolle moet vrezen voor een vroegtijdig vertrek van enkele sterkhouders..