BILD: De vraag is alleen wanneer Aubameyang vertrekt

25-11-2017 16:05 - Door: M.d.Z.

BILD: De vraag is alleen wanneer Aubameyang vertrekt

BILD laat zaterdag weten dat steraanvaller Pierre-Emerick Aubameyang ontevreden is, de aanvaller wil komende winter vertrekken bij het Duitse Borussia Dortmund.

Vervolg: BILD: De vraag is alleen wanneer Aubameyang vertrekt

BILD weet zaterdag te melden dat Pierre-Emerick Aubameyang niet meer happy is bij de Duitse grootmacht, de steraanvaller wil dan ook zo snel mogelijjk vertrekken en hoopt op een winterse transfer.

 

Pierre-Emerick Aubameyang is niet blij met trainer Bosz en dat is nog zacht uitgedrukt, 'hoe hij zo snel mogelijk wegkomt uit Dortmund,' schrijft BILD. Niet alleen trainer Bosz is een doorn in het oog, ook de relatie met de fans begint te vertroebelen en daarbij eist de spits een veel hoger salaris bij de Duitse grootmacht.

 

Afgelopen zomer wilde AC Milan een slordige 60 miljoen op tafel leggen voor de Gabonese spits, maar de vraag is of er aankomende winter opnieuw dit bedrag op tafel gaat komen. Dortmund is niet van plan voor lager dan 55 miljoen euro in te zetten voor een verkoop. Daar is dan ook nog het Chinese Tianjin Quanjian bij wat de situatie op de voet volgt en de spits maar wat graag ziet komen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

BILD: De vraag is alleen wanneer Aubameyang vertrekt

Een korte samenvatting: BILD laat zaterdag weten dat steraanvaller Pierre-Emerick Aubameyang ontevreden is, de aanvaller wil komende winter vertrekken bij het Duitse Borussia Dortmund..