Geheime gesprekken gaande over toptransfer Real Madrid-ster Ronaldo

25-11-2017 16:00 - Door: NicoPeters

Geheime gesprekken gaande over toptransfer Real Madrid-ster Ronaldo

Er staat mogelijk een spectaculaire transfer in de voetbalwereld te wachten. Het management van de Real Madrid-sterspeler Cristiano Ronaldo zou namelijk naar verluidt geheime gesprekken hebben gevoerd over een mogelijke transfer naar Paris Saint-Germain, zo meldt het Spaanse Diario Gol.

Vervolg: Geheime gesprekken gaande over toptransfer Real Madrid-ster Ronaldo

De relatie tussen Real Madrid en de 32-jarige Portugees zou niet meer helemaal goed zijn. Ronaldo zou zelfs enigszins ongelukkig zijn in Madrid. Ronaldo heeft nog een contract tot medio 2021 bij Real Madrid, maar zou gezegd hebben dat hij niet van plan is om een nieuwe deal te sluiten met De Koninklijke. Volgens Diario Gol wil de steenrijke Franse club PSG nu gebruik maken daarvan.


Naar verluidt zou Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, in een hotel in Madrid gesprekken hebben gevoerd met PSG. Ondanks dat PSG al Neymar en Kylian Mbappe heeft, zou PSG bereid zijn om alles te betalen wat nodig is om Ronaldo aan hun ploeg toe te voegen. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Geheime gesprekken gaande over toptransfer Real Madrid-ster Ronaldo

Een korte samenvatting: Er staat mogelijk een spectaculaire transfer in de voetbalwereld te wachten. Het management van de Real Madrid-sterspeler Cristiano Ronaldo zou namelijk naar verluidt geheime gesprekken hebben gevoerd over een mogelijke transfer naar Paris Saint-Germain, zo meldt het Spaanse Diario Gol..