De Graafschap-aanwinst tevreden: Afgelopen periode is mij goed bevallen

24-11-2017 17:02 - Door: NicoPeters

De Graafschap-aanwinst tevreden: Afgelopen periode is mij goed bevallen

De Graafschap heeft zich versterkt met Rannick Schoop, zo meldt de club uit de Jupiler League op zijn website. De 21-jarige verdediger tekende een contract tot het einde van het seizoen in Doetinchem met een optie voor nog een jaar. Schoop komt transfervrij over van sc Heerenveen en trainde al een paar weken mee bij De Graafschap.

Vervolg: De Graafschap-aanwinst tevreden: Afgelopen periode is mij goed bevallen

Schoop was na zijn vertrek bij Heerenveen afgelopen zomer clubloos en ging uiteindelijk meetrainen bij De Graafschap. Hij maakte een goede indruk bij De Graafschap. 'Rannick heeft de afgelopen periode laten zien dat hij een prima aanvulling is voor onze selectie. Hij heeft de jeugdopleiding bij Heerenveen doorlopen en speelde daar afgelopen seizoen in de beloften. Hij is een jonge speler die de hele rechterkant kan bestrijken', zei manager voetbalzaken Peter Hofstede.
 
 
De verdediger, die werd geboren in Willemstad op Curacao, is ook tevreden dat hij bij de club van trainer Henk de Jong aan de slag kan. 'Uiteraard ben ik blij dat ik de overstap kan maken naar De Graafschap. De afgelopen periode is mij goed bevallen en ik kan niet wachten om officiële minuten te gaan maken', aldus Schoop. Zijn contract bij Heerenveen liep afgelopen zomer af en Schoop speelde nooit een officieel duel voor het eerste van Heerenveen. Hij werkte zijn wedstrijden af voor Jong sc Heerenveen.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Graafschap-aanwinst tevreden: Afgelopen periode is mij goed bevallen

Een korte samenvatting: De Graafschap heeft zich versterkt met Rannick Schoop, zo meldt de club uit de Jupiler League op zijn website. De 21-jarige verdediger tekende een contract tot het einde van het seizoen in Doetinchem met een optie voor nog een jaar. Schoop komt transfervrij over van sc Heerenveen en trainde al een paar weken mee bij De Graafschap..