Linssen blij met optreden van Vitesse tegen Lazio

24-11-2017 14:12 - Door: NicoPeters

Linssen blij met optreden van Vitesse tegen Lazio

Vitesse werd donderdag uitgeschakeld in de groepsfase van de Europa League, maar aanvaller Bryan Linssen was tevreden met de manier waarop. In Rome speelde Vitesse met 1-1 gelijk bij SS Lazio en Linssen scoorde de 0-1 in Italië.

Vervolg: Linssen blij met optreden van Vitesse tegen Lazio

'Een punt is fijn, maar er zat zeker ook meer in. Maar ik ben tevreden dat wij niet in de val zijn gelopen door gehaast te gaan zoeken naar een volgende goal. Dan hadden we misschien de deksel op de neus gekregen. Dit resultaat geeft vertrouwen, een punt bij Lazio is niet niks. Thuis hadden we al meer verdiend, nu hebben we dat punt gepakt wat we toen verdiend hadden', vertelde Linssen tegen Omroep Gelderland.
 
 
Linssen scoorde op fraaie wijze de 0-1. Mason Mount legde de bal breed bij een vrije trap en Linssen scoorde via een gekruld schot, die via de lat in het doel ging. 'Ik zag op de klok dat de vrije trap na 11 minuten gegeven werd. Ik dacht 11 minuten en ik heb nummer 11, dan is dit mijn moment. Ik dacht meteen ik ga dit proberen en schiet hem er zo in', aldus de aanvaller.
 
 
Door het gelijkspel is Vitesse definitief uitgeschakeld. Het heeft nu twee punten uit vijf wedstrijden en staat daardoor laatste in Groep K. Lazio is de groepswinnaar en heeft dertien punten uit vijf duels. OGC Nice won donderdag met 3-1 van Zulte Waregem en is ook door. Nice heeft negen punten, terwijl Zulte Waregem de nummer drie is met vier punten.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Linssen blij met optreden van Vitesse tegen Lazio

Een korte samenvatting: Vitesse werd donderdag uitgeschakeld in de groepsfase van de Europa League, maar aanvaller Bryan Linssen was tevreden met de manier waarop. In Rome speelde Vitesse met 1-1 gelijk bij SS Lazio en Linssen scoorde de 0-1 in Italië..

Meest gelezen