Van Ginkel over Ajax: Dan is het gelijk weer allemaal top en dit en dat

24-11-2017 15:28 - Door: NicoPeters

Van Ginkel over Ajax: Dan is het gelijk weer allemaal top en dit en dat

Vooralsnog staat PSV niets in de weg dit seizoen. De Eindhovense ploeg gaat aan kop in de Eredivisie met acht punten meer dan nummer twee Ajax. Over drie weken wacht de topper tussen PSV en Ajax, maar eerst moet PSV naar Excelsior (zondag) en thuis tegen Sparta Rotterdam. Marco van Ginkel wil niet te ver vooruit lopen.

Vervolg: Van Ginkel over Ajax: Dan is het gelijk weer allemaal top en dit en dat

'Natuurlijk wordt Ajax-uit een belangrijke wedstrijd. Maar laten we er eerst maar voor zorgen dat we ook dan nog acht punten voorstaan. En misschien wel meer', zei de aanvoerder van PSV tegen De Telegraaf.
 
 
Aan de grote overwinning van Ajax bij NAC Breda vorgie week hecht hij weinig waarde 'Ajax wint met 8-0 van NAC en dan is het gelijk weer allemaal top en dit en dat. Hoe anders was dat een paar weken terug?', aldus de huurling van Chelsea.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Ginkel over Ajax: Dan is het gelijk weer allemaal top en dit en dat

Een korte samenvatting: Vooralsnog staat PSV niets in de weg dit seizoen. De Eindhovense ploeg gaat aan kop in de Eredivisie met acht punten meer dan nummer twee Ajax. Over drie weken wacht de topper tussen PSV en Ajax, maar eerst moet PSV naar Excelsior (zondag) en thuis tegen Sparta Rotterdam. Marco van Ginkel wil niet te ver vooruit lopen..

Meest gelezen