Vázquez is het beu en wil vertrekken bij Real Madrid

24-11-2017 16:25 - Door: NicoPeters

Vázquez is het beu en wil vertrekken bij Real Madrid

Real Madrid-speler Lucas Vázquez zou op de achtergrond bezig zijn met een transfer. De 26-jarige middenvelder van Vázquez is niet zeker van zijn plek bij Real en wil het liefst in de winterstop vertrekken naar een club waar hij wel wekelijks speelt. Dit om zijn plek in de selectie van Spanje voor het WK van 2018 veilig te stellen.

Vervolg: Vázquez is het beu en wil vertrekken bij Real Madrid

Volgens Don Balon is Vázquez er niet van overtuigd dat hij veel meer gaat spelen bij Real Madrid. Zijn management zou daarom al de markt op zijn gegaan. Volgens het Spaanse medium is voorzitter Florentino Pérez hier niet van op de hoogte gesteld. Ondanks dat trainer Zinedine Zidane Vázquez regelmatig speeltijd geeft, is hij er niet tevreden mee. Hij denkt dat hij meer verdient.

Vázquez wil zich belangrijk voelen zodat hij zich op die manier ook kan tonen aan Spanje-bondscoach Julen Lopetegui in aanloop naar het WK van volgend jaar. Vázquez speelde tot nu tot 373 minuten in de Spaanse competitie dit seizoen en deed dat in elf competitieduels. De middenvelder begon drie keer in de basis, maar hij wil dus meer minuten maken. Zidane lijkt dat niet te zien zitten. Een vertrek is de meest logische optie, maar de Franse trainer heeft al duidelijk gemaakt dat hij niet bereid is om Vázquez te laten gaan. De coach is van mening dat alle spelers die nu deel uitmaken van het team nodig zullen zijn. Het speelschema is vol en er zijn nog veel wedstrijden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vázquez is het beu en wil vertrekken bij Real Madrid

Een korte samenvatting: Real Madrid-speler Lucas Vázquez zou op de achtergrond bezig zijn met een transfer. De 26-jarige middenvelder van Vázquez is niet zeker van zijn plek bij Real en wil het liefst in de winterstop vertrekken naar een club waar hij wel wekelijks speelt. Dit om zijn plek in de selectie van Spanje voor het WK van 2018 veilig te stellen..