Arsenal richt vizier op Internazionale-middenvelder

24-11-2017 09:02 - Door: NicoPeters

Arsenal richt vizier op Internazionale-middenvelder

Arsenal is naar verluidt geïnteresseerd in middenvelder Joao Mario van Internazionale. De Portugees zou voor dertig miljoen euro op de transferlijst zijn gezet en de Engelse ploeg wil ervan profiteren, zo meldt TuttoMercatoWeb.

Vervolg: Arsenal richt vizier op Internazionale-middenvelder

De 24-jarige international van Portugal vertrok in de zomer van 2016 naar Inter, dat hem kocht van Sporting Lissabon. Internazionale had toen veertig miljoen euro voor hem over. Vorig seizoen had hij nog 22 keer een basisplek in Milaan, maar dit seizoen moet hij het vooral doen met een bijrol bij de ploeg van trainer Luciano Spalletti.

Mario staat in de pikorde achter Borja Valero en Matias Vecino. Daardoor begon hij dit seizoen pas drie keer in de basis. In totaal speelde hij tien competitieduels voor Inter tot nu toe dit seizoen. Arsenal zou Mario, die bij Portugal wel vaak zeker is van een basisplek, in de winterstop al willen halen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Arsenal richt vizier op Internazionale-middenvelder

Een korte samenvatting: Arsenal is naar verluidt geïnteresseerd in middenvelder Joao Mario van Internazionale. De Portugees zou voor dertig miljoen euro op de transferlijst zijn gezet en de Engelse ploeg wil ervan profiteren, zo meldt TuttoMercatoWeb..