Wenger ziet in Van Bronckhorst toekomstige Arsenal-manager

23-11-2017 12:15 - Door: NicoPeters

Wenger ziet in Van Bronckhorst toekomstige Arsenal-manager

Arsenal-manager Arsene Wenger is sinds 1996 de trainer van het Engelse Arsenal, maar aan het tijdperk van de 68-jarige Fransman bij de Londense ploeg komt een keer een einde. Wenger heeft een mogelijke opvolger van hem genoemd en dat is op het eerste oog een opvallende naam;Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst.

Vervolg: Wenger ziet in Van Bronckhorst toekomstige Arsenal-manager

The Daily Star meldt dat Wenger Van Bronckhorst bij de clubleiding heeft genoemd als potentiële Arsenal-manager als hijzelf stopt. Wenger heeft nog een contract tot medio 2019 en mocht hij nadien vertrekken, dan heeft hij bijna 23 jaar bij de club gewerkt. Een opvolger vinden zal niet gemakkelijk zijn, maar Van Bronckhorst zou een topkandidaat zijn samen met Eddie Howe, de manager van Bournemouth.

 

Wenger is enorm onder de indruk van wat Van Bronckhorst tot op heden heeft bereikt als trainer en Van Bronckhorst is ook zeer te spreken over zijn oud-trainer. Van Bronckhorst speelde namelijk van 2001 tot 2003 voor Arsenal en Wenger was toen ook al de manager. Van Bronckhorst is sinds medio 2015 de trainer van Feyenoord en vorig seizoen pakte hij met de club voor het eerst in 18 jaar de landstitel.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Wenger ziet in Van Bronckhorst toekomstige Arsenal-manager

Een korte samenvatting: Arsenal-manager Arsene Wenger is sinds 1996 de trainer van het Engelse Arsenal, maar aan het tijdperk van de 68-jarige Fransman bij de Londense ploeg komt een keer een einde. Wenger heeft een mogelijke opvolger van hem genoemd en dat is op het eerste oog een opvallende naam;Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst..

Meest gelezen