Messi niet blij met transferbeleid en eist nieuwe spelers

23-11-2017 09:55 - Door: NicoPeters

Messi niet blij met transferbeleid en eist nieuwe spelers

FC Barcelona wil het vier spelers van naam gaan halen. Dit alles om sterspeler Lionel Messi tevreden te kunnen houden. Messi zou zich intern hebben beklaagd over het transferbeleid van de laatste jaren en wil het nu anders. Barcelona gaat luisteren naar Messi om hem zo niet teleur te stellen, zo meldt Diario Gol.

Vervolg: Messi niet blij met transferbeleid en eist nieuwe spelers

Volgens het Spaanse medium zijn aanvallende middenvelder Philippe Coutinho (Liverpool), middenvelder Thomas Lemar (AS Monaco), aanvallende middenvelder Nabil Fekir (Olympique Lyon) en middenvelder Mesut Özil (Arsenal) de spelers die naar Spanje moeten komen. Barcelona wil het liefst in de winterstop al zaken doen, maar of het dan lukt om al deze vier spelers te halen is nog maar de vraag.


Barcelona wil in de winterstop in ieder geval één van de vier genoemde spelers halen. Özil lijkt dan de meest logische versterking, daar hij een aflopend contract heeft bij Arsenal en de Engelsen hem voor zo’n twintig miljoen euro wel willen verkopen om zo nog iets te verdienen aan hem. De Spaanse topclub hoop door minimaal één versterking in de winterstop ook dat Messi inziet dat de club zijn opmerkingen serieus neemt.


De Argentijn Messi is niet helemaal te spreken over de huidige kwaliteit van de spelersgroep van FC Barcelona, ondanks dat de club aan kop gaat in Spanje. Onder meer de komst van André Gomes en Paco Alcacer kon Messi niet bekoren. Dat Barcelona afgelopen zomer Ousmane Dembele, die nu geblesseerd is, weghaalde bij Borussia Dortmund deed Messi wel goed. Messi wil dus echter meer versterkingen en Barcelona voelt zich genoodzaakt om te luisteren, daar Messi anders gaat nadenken over een vertrek bij de club.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi niet blij met transferbeleid en eist nieuwe spelers

Een korte samenvatting: FC Barcelona wil het vier spelers van naam gaan halen. Dit alles om sterspeler Lionel Messi tevreden te kunnen houden. Messi zou zich intern hebben beklaagd over het transferbeleid van de laatste jaren en wil het nu anders. Barcelona gaat luisteren naar Messi om hem zo niet teleur te stellen, zo meldt Diario Gol..

Meest gelezen