Arsenal gaat voor Julian Draxler

23-11-2017 17:01 - Door: NicoPeters

Arsenal en Paris Saint-Germain hebben contact gehad over een mogelijke verhuur van Julian Draxler in januari, zo meldt L'Equipe. De 24-jarige Draxler verruilde in januari van dit jaar VfL Wolfsburg voor PSG, maar zijn rol is nu anders dan vorig seizoen.

Vervolg: Arsenal gaat voor Julian Draxler

Na zijn komst maakte Draxler een belangrijk onderdeel uit van de ploeg van trainer Unai Emery. Door de komst van topaankopen Kylian Mbappé en Neymar afgelopen zomer is dat veranderd. Mede door dat duo speelt Draxler nu meer naar achteren op het middenveld. Dit gaat de Duits international vooralsnog redelijk af, maar Arsenal wil hem halen en hem weer als aanvallende middenvelder laten spelen.


Draxler zou ook wel oren hebben in een overgang naar de Engelse Premier League. De international van Duitsland wil het liefst elke week zeker zijn van een basisplek om zijn plek in het nationale team voor het WK van 2018 veilig te stellen. Tot dusver speelde Draxler dit seizoen elf competitieduels waarvan zeven als basisspeler.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Arsenal gaat voor Julian Draxler

Een korte samenvatting: Arsenal en Paris Saint-Germain hebben contact gehad over een mogelijke verhuur van Julian Draxler in januari, zo meldt L'Equipe. De 24-jarige Draxler verruilde in januari van dit jaar VfL Wolfsburg voor PSG, maar zijn rol is nu anders dan vorig seizoen..