Cristiano Ronaldo ziet komst Icardi niet zitten

23-11-2017 11:38 - Door: NicoPeters

Cristiano Ronaldo ziet komst Icardi niet zitten

Real Madrid zou het vertrouwen in Karim Benzema hebben opgezegd en Mauro Icardi van Internazionale moet hem na dit seizoen vervangen. Benzema worstelt met zijn vorm en de Spaanse topclub wil daarom gaan ingrijpen. Cristiano Ronaldo ziet de mogelijke komst van Icardi echter totaal niet zitten, zo meldt het Spaanse Don Balon.

Vervolg: Cristiano Ronaldo ziet komst Icardi niet zitten

Ronaldo wil niet samen met Icardi spelen en wil het liefst met de Franse spits Benzema, die dit seizoen één keer scoorde in acht competitieduels, spelen. Ronaldo speelt graag met Benzema en wil niet dat Real Madrid hem verkoopt. Daarnaast is er volgens Don Balon nog een reden waarom Ronaldo Icardi niet bij Real wil.


De 24-jarige Icardi, die al dertien keer scoorde in dertien competitieduels, is een Argentijn en heeft een goede relatie met zijn landgenoot Lionel Messi van FC Barcelona. Icardi en Messi zijn teamgenoten bij de Argentijnse ploeg en daarnaast zijn ze goed bevriend. Ronaldo heeft geen trek om met een bewonderaar van rivaal Messi te spelen. Nadat Argentinië zich onlangs kwalificeerde voor het WK van 2018 plaatste Icardi een foto van Messi en hem op zijn Instagram-account met de tekst 'met de allerbeste speler uit de geschiedenis, zonder twijfel'.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cristiano Ronaldo ziet komst Icardi niet zitten

Een korte samenvatting: Real Madrid zou het vertrouwen in Karim Benzema hebben opgezegd en Mauro Icardi van Internazionale moet hem na dit seizoen vervangen. Benzema worstelt met zijn vorm en de Spaanse topclub wil daarom gaan ingrijpen. Cristiano Ronaldo ziet de mogelijke komst van Icardi echter totaal niet zitten, zo meldt het Spaanse Don Balon..