Opmerkelijk gerucht: Real wil Kevin De Bruyne in januari

23-11-2017 07:31 - Door: NicoPeters

Opmerkelijk gerucht: Real wil Kevin De Bruyne in januari

Kevin De Bruyne, de sterspeler van Manchester City, wordt gevolgd door de Spaanse topclub Real Madrid, zo meldt het Spaanse Don Balon. Volgens het medium wil De Koninklijke proberen om de Belg in de komende winterstop naar Spanje te halen.

Vervolg: Opmerkelijk gerucht: Real wil Kevin De Bruyne in januari

De kans is echter zeer klein dat dit gaat lukken. De 26-jarige international van België is een sterkhouder bij de koploper van Engeland en heeft nog een contractot medio 2021. Desondanks zou Real Madrid interesse hebben in De Bruyne. Real-voorzitter Florentino Perez ziet in De Bruyne de ideale speler die Real van de nodige impulsen kan voorzien. De club heeft dat nodig, daar de achterstand op koploper FC Barcelona al tien punten is na twaalf competitieduels.


Real zou momenteel een bod van honderd miljoen euro voorbereiden, maar dat bedrag lijkt niet voldoende te zijn. De Bruyne werd door City in 2015 voor 74 miljoen euro overgenomen van VfL Wolfsburg. Dit seizoen speelde de oud-speler van ook Werder Bremen, Chelsea en KRC Genk twaalf competitieduels waarin hij drie keer scoorde.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Opmerkelijk gerucht: Real wil Kevin De Bruyne in januari

Een korte samenvatting: Kevin De Bruyne, de sterspeler van Manchester City, wordt gevolgd door de Spaanse topclub Real Madrid, zo meldt het Spaanse Don Balon. Volgens het medium wil De Koninklijke proberen om de Belg in de komende winterstop naar Spanje te halen..