Vele Europese topclubs azen op 19-jarig toptalent van Man. City

22-11-2017 19:05 - Door: M.d.Z.

De 19-jarige vleugelaanvaller van Nederlandse afkomst staat momenteel bij het Engelse Manchester City onder contract, maar kan rekenen op vele belangstelling vanuit Europa.

Vervolg: Vele Europese topclubs azen op 19-jarig toptalent van Man. City

In 2014 nam Manchester City het Nederlandse talent Javairo Dilrosun over van het Amsterdamse Ajax, waar nu diverse Europese topclubs aan zijn lippen hangen. Waar op 16-jarige leeftijd de overstap werd gemaakt van Amsterdam naar Manchester, lijkt zijn officiele doorbraak in het eerste van City niet te realiseren.

 

Het contract van het talent loopt medio 2019 af en er lijkt volgens The Daily Mail verschillende interesse te zijn vanuit Europese topclubs. De clubs die interesse hebben getoond in Dilrosun zijn onder meer Juventus, Liverpool, RB Leipzig, Valencia en Borussia Dortmund. City wil er alles aan doen om zijn ouders te overtuigen dat aanblijven de juiste stap is voor het jonge talent.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vele Europese topclubs azen op 19-jarig toptalent van Man. City

Een korte samenvatting: De 19-jarige vleugelaanvaller van Nederlandse afkomst staat momenteel bij het Engelse Manchester City onder contract, maar kan rekenen op vele belangstelling vanuit Europa..