Ronaldo wijst de rotte appel bij Real Madrid aan

22-11-2017 23:17 - Door: NicoPeters

Ronaldo wijst de rotte appel bij Real Madrid aan

Cristiano Ronaldo heeft maar weer eens zijn mening gegeven aan Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez. Real Madrid maakte dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia (0-6 winst) een goede indruk en volgens Ronaldo kwam dit omdat een 'rotte appel' in de selectie er niet bij was.

Vervolg: Ronaldo wijst de rotte appel bij Real Madrid aan

Ronaldo liet zich gelden met twee doelpunten en ook spits Karim Benzema, die dit seizoen nog niet erg op dreef is, scoorde tweemaal op Cyprus. Ronaldo zou volgens Don Balon aan voorzitter Pérez hebben laten weten dat dit komt omdat middenvelder Isco niet in de basis stond en ook niet inviel. Ronaldo en Isco hebben een moeizame relatie en wat Ronaldo betreft blijft Isco op de bank zitten.
 
De Portugese ster vindt Isco een 'rotte appel' en hij wordt niet begrepen door Isco. Volgens Ronaldo is het beter om zijn Spaanse teamgenoot niet meer in de basis neer te zetten, want zonder Isco zouden Ronaldo en Benzema beter presteren. tegen APOEL speelde Marco Asensio op de plek van Isco en over hem is Ronaldo wel te spreken.
 
Ronaldo wil graag met Benzema samen blijven spelen. De Franse spits ligt echter onder vuur in Madrid en de clubleiding zou een nieuwe spits willen halen na dit seizoen. Ronaldo ziet dat echter niet zitten, maar Isco zou dezelfde mening hebben. Isco zou actie voeren om Benzema uit de basis te krijgen. Isco wil op zijn plek graag Asensio zien. Ronaldo is het daar echter totaal niet mee eens.
 
De Portugees wil Isco niet meer in de basis zien en wil op die plek Gareth Bale, als die weer fit is, of Asensio. Ronaldo vindt dat Isco het teambelang niet voorop stelt en vindt daarnaast dat hij niet goed genoeg is voor de basis van Real Madrid.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo wijst de rotte appel bij Real Madrid aan

Een korte samenvatting: Cristiano Ronaldo heeft maar weer eens zijn mening gegeven aan Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez. Real Madrid maakte dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen APOEL Nicosia (0-6 winst) een goede indruk en volgens Ronaldo kwam dit omdat een 'rotte appel' in de selectie er niet bij was..