CL Groep H: Real maakt er 6 in Cyprus, Bosz verliest van Tottenham

21-11-2017 22:42 - Door: M.d.Z.

In eigen huis wist het Duitse Borussia Dortmund niet te winnen van het alreeds geplaatse Engelse Tottenham Hotspur.

Vervolg: CL Groep H: Real maakt er 6 in Cyprus, Bosz verliest van Tottenham

Met de vele kritiek op Bosz verscheen Dortmund gewoon met de sterkste opstelling aan de aftrap in Londen, De inmiddels teruggekeerde Aubameyang liet direct zien gemist te zijn, want hij scoorde de openingsgoal in Londen tegen Tottenham.

 

In de tweede helft waren Eriksen en Dier dichtbij de gelijkmaker, maar die kwam er later alsnog. Een verdedigingsfout ging er aan vooraf, waarna Kane het lot over Dortmund liet gaan en opnieuw verlies toebracht op de verjaardag van Bosz.

 

Real Madrid hield huis in Cyprus tegen APOEL, een score van uiteindelijk 0-6 was het resultaat na 90 minuten. Daar waar het in de Spaanse competitie maar niet wil vlotten, gaat het in de Champions League wel goed. Een overtuigende en makkelijke zege op APOEL zorgt ervoor dat Zidane zich mag opmaken op de knock out fase van de Champions League.

 

Vooral Ronaldo liet zich dinsdagavond goed gelden, zijn eerste inzet werd nog gekeerd. Maar via Modric kwam Real al snel op voorsprong. Daarna ging Real door, Benzema mocht simpel binnentikken, waarna ook Nacho op het scoreformulier kwam. Nog voor rust leip Real via Benzema opnieuw uit naar 0-4.

 

Na rust ging Real verder, Ronaldo liet zich gelden met een sterke kopbal en de 0-5, waarna defensief geklungel de Portugees ook de 0-6 liet maken. Daarna ging de storm liggen en werd het duel rustig uitgespeeld. APOEL is klaar, Dortmund mag zich richten op de Europa League.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

CL Groep H: Real maakt er 6 in Cyprus, Bosz verliest van Tottenham

Een korte samenvatting: In eigen huis wist het Duitse Borussia Dortmund niet te winnen van het alreeds geplaatse Engelse Tottenham Hotspur..

Meest gelezen