Feyenoord in slotfase toch onderuit tegen Manchester City

21-11-2017 22:31 - Door: M.d.Z.

Feyenoord in slotfase toch onderuit tegen Manchester City

Feyenoord kwam dinsdagavond goed voor de dag in Manchester tegen het Engelse Manchester City, het was zelfs heel dichtbij het eerste Europese punt in de Champions League.

Vervolg: Feyenoord in slotfase toch onderuit tegen Manchester City

Waar Feyenoord voor het een-na-laatste Champions League dinsdag naar Manchester afreisde, kwam het opnieuw oog in oog met Manchester City te staan. Waar het avontuur in de Rotterdamse Kuip begon tegen de ploeg van Guardiola, was Feyenoord dinsdagavond van een hele andere versie in Manchester.

 

Zonder de alsnog zieke Jorgensen verscheen Feyenoord fris en gretig aan de aftrap in Manchester en liet het zien toch voor iedere meter te kunnen knokken. Toch besloot Feyenoord zonder Nicolai Jørgensen, Bart Nieuwkoop en Jeremiah St. Juste aan de aftrap te verschijnen, het trio kreeg rust van de oefenmeester.

 

Feyenoord begon kranig aan het duel, via Steven Berghuis en Boëtius lieten de Rotterdammers hun ware gezicht zien. Larsson kwam nog wel tot de beste kans voor de Rotterdammers. Man. City kon tegenover Feyenoord in de eerste helft weinig brengen.

 

Ook in het tweede bedrijf was hetzelfde spelbeeld, Feyenoord domineerde met het balbezit en Man. City kwam er af en toe aan te pas. Onder leiding van Van Beek leek Feyenoord het eerste punt te pakken in de Champions League, maar het was alsnog Sterling die Man. City naar een zege schoot en Feyenoord met lege handen achterliet.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord in slotfase toch onderuit tegen Manchester City

Een korte samenvatting: Feyenoord kwam dinsdagavond goed voor de dag in Manchester tegen het Engelse Manchester City, het was zelfs heel dichtbij het eerste Europese punt in de Champions League..