Sevilla richt vizier op Javier Pastore van PSG

22-11-2017 08:41 - Door: NicoPeters

Sevilla heeft er alle vertrouwen in dat het de Argentijnse spelmaker Javier Pastore van Paris Saint-Germain in januari kan contracteren. De Spaanse club denkt dat twintig miljoen euro voldoende is voor de 28-jarige international, zo meldt het Spaanse Diario Sport.

Vervolg: Sevilla richt vizier op Javier Pastore van PSG

Het Italiaanse Internazionale zou zeer concreet zijn bij Pastore, maar volgens de Spaanse krant ziet Pastore meer in een transfer naar Sevilla nadat hij hoorde van de interesse van de club uit de Spaanse regio Andalusië. Pastore speelt sinds medio 2011 voor PSG, dat hem toen voor 42 miljoen euro overnam van Palermo.
 
 
In zijn eerste seizoenen speelde Pastore nog veel bij de steenrijke Franse club, maar sinds medio 2015 speelt hij minder bij de Parijse club. Dit seizoen speelde Pastore tot dusver zeven competitieduels waarvan vier als basisspeler. Mocht Pastore naar Sevilla vertrekken, dan komt hij diverse landgenoten tegen. Trainer Eduardo Berizzo is een Argentijn en ook de spelers Guido Pizarro, Joaquin Correa, Ever Banega, Walter Montoya, Gabriel Mercado en Nicólas Pareja komen uit Argentinië.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sevilla richt vizier op Javier Pastore van PSG

Een korte samenvatting: Sevilla heeft er alle vertrouwen in dat het de Argentijnse spelmaker Javier Pastore van Paris Saint-Germain in januari kan contracteren. De Spaanse club denkt dat twintig miljoen euro voldoende is voor de 28-jarige international, zo meldt het Spaanse Diario Sport..