PSV en Ajax volgen Everton talent Onyakuru en sturen scouts

21-11-2017 19:13 - Door: M.d.Z.

Het Nigeriaans toptalent Henry Onyekuru van Everton, komt momenteel uit op huurbasis voor het Belgische RSC Anderlecht. Waar hij veel laat zien, zo goed dat Ajax en PSV al een oogje op hem hebben laten vallen.

Vervolg: PSV en Ajax volgen Everton talent Onyakuru en sturen scouts

Complete Sport media uit Nigeria weet dit dinsdag te melden, waar Ajax en PSV zelfs al scouts naar Anderlecht hebben gestuurd om de verrichtingen van het toptalent te bekijken. Maar niet alleen Ajax en PSV liggen op de kust, zo lijkt Onyekuru te worden begeerd door de Europese topclubs.

 

PSV en Ajax krijgen concurrentie van clubs als Barcelona, Manchester United, Tottenham Hotspur, Fiorentina, Southampton en Stoke City. De huurling van het Engelse Everton keert aan het eind van het seizoen terug naar Liverpool, of de club kan hem verkopen voor een veelvoud van de vraagprijs van 8 miljoen.

 

Het contract van Onyekuru loopt door tot medio 2022 bij het Engelse Everton, waar hij in de eerste viertien duels in Belgie al zeven keer het net wist te vinden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV en Ajax volgen Everton talent Onyakuru en sturen scouts

Een korte samenvatting: Het Nigeriaans toptalent Henry Onyekuru van Everton, komt momenteel uit op huurbasis voor het Belgische RSC Anderlecht. Waar hij veel laat zien, zo goed dat Ajax en PSV al een oogje op hem hebben laten vallen..