Real Madrid richt pijlen weer vol op De Gea

21-11-2017 14:08 - Door: NicoPeters

Real Madrid richt pijlen weer vol op De Gea

Real Madrid gaat een nieuwe poging wagen voor doelman David De Gea. De Spaanse topclub gaat proberen om de Spaanse goalie van Manchester United na dit seizoen te contracteren, zo meldt het Spaanse radioprogramma El Larguero.

Vervolg: Real Madrid richt pijlen weer vol op De Gea

De 27-jarige De Gea werd in het verleden al meerdere malen gekoppeld aan Real Madrid. Vooral in augustus 2015 was Real dicht bij het contracteren van De Gea. De club probeerde toen in de slotfase van de transfermarkt De Gea naar Spanje te halen, maar die deal ketste af omdat de benodigde papieren niet op tijd in orde waren.
 
 
Real Madrid is De Gea echter niet vergeten en wil hem komende zomer aantrekken. De Koninklijke zou zeventig miljoen euro over hebben voor de international van Spanje om het nog tot medio 2019 lopende contract af te kopen. De Gea speelt al sinds 2011 voor Manchester United, dat hem toen overnam van de aartsrivaal van Real Madrid, namelijk Atlético Madrid. De in Madrid geboren De Gea doorliep ook de jeugdopleiding van Atlético. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid richt pijlen weer vol op De Gea

Een korte samenvatting: Real Madrid gaat een nieuwe poging wagen voor doelman David De Gea. De Spaanse topclub gaat proberen om de Spaanse goalie van Manchester United na dit seizoen te contracteren, zo meldt het Spaanse radioprogramma El Larguero..