Cocu: Had vertrekwens Arias wel zien aankomen

19-11-2017 17:55 - Door: M.d.Z.

Cocu: Had vertrekwens Arias wel zien aankomen

De Colombiaanse back Santiago Arias lijkt bezig aan zijn laatste seizoen in Eindhoven, zondag gaf hij aan te willen vertrekken bij PSV.

Vervolg: Cocu: Had vertrekwens Arias wel zien aankomen

In gesprek met FOX laat Cocu weten dat het voor hem niet als verrassing komt, 'Nee, dat is voor mij helemaal geen verrassing. Santi speelt een aantal jaren bij PSV en een speler heeft altijd ambitie. We hebben een goed gesprek gehad aan het begin van het seizoen. Toen was er ook interesse.'

 

Cocu vervolgt: 'We weten wat zijn wens is en waar hij naartoe wil. Hij wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Ik denk dat het ook een gezonde situatie is na een aantal jaren bij PSV. Hij zal met zijn prestaties zelf moeten afdwingen welke mogelijkheden zich voordoen in de zomer.'

 

Mocht Arias vertrekken, heeft de Colombiaan vijf seizoenen weten vol te maken in de lichtstad, waar hij tot dusver al enkele kampioenschappen heeft weten mee te maken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu: Had vertrekwens Arias wel zien aankomen

Een korte samenvatting: De Colombiaanse back Santiago Arias lijkt bezig aan zijn laatste seizoen in Eindhoven, zondag gaf hij aan te willen vertrekken bij PSV..