De schaamte is vooral dat we dit laten zien voor onze thuisfans

19-11-2017 19:05 - Door: M.d.Z.

NAC kreeg zaterdag een klap van jawelste te verwerken, er werd met maarliefst 0-8 verloren van Ajax en het ging vooral op de manier waarop dat gebeurde.

Vervolg: De schaamte is vooral dat we dit laten zien voor onze thuisfans

De aanvoerder van NAC, Pablo Mari, vindt dat iedereen maar is bij zichzelf ten rade moet gaan waar het is misgegaan. 'Morgen (zondag, red.) is het moment om ieder afzonderlijk te zeggen wat hem op het hart ligt. We hebben allemaal gefaald, niemand uitgezonderd. Het is goed om alles op tafel te leggen en alles naar elkaar toe uit te spreken,' in gesprek met BN De Stem.

 

Coach Stijn Vreven spreekt van een blamage, 'Dit was een blamage, een schaamtevolle vertoning die we niet zagen aankomen. We kwamen op werkelijk alle vlakken tekort, het is geen enkel moment een wedstrijd geweest. Tegen een topploeg hebben we alleen kans als we passie en strijd laten zien, en dat hebben we vandaag niet gedaan.'

 

'De schaamte zit 'm vooral in het feit dat we dit laten zien voor negentienduizend fans, die ons iedere week weer steunen", baalde de Belg. "Ik neem hier alle verantwoordelijkheid voor. Het is mijn taak om de ploeg mentaal, fysiek en tactisch in orde te krijgen. En daar was vandaag niets van te zien.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De schaamte is vooral dat we dit laten zien voor onze thuisfans

Een korte samenvatting: NAC kreeg zaterdag een klap van jawelste te verwerken, er werd met maarliefst 0-8 verloren van Ajax en het ging vooral op de manier waarop dat gebeurde..

Meest gelezen