Arias na dit seizoen weg bij PSV: hopen op mooie transfer

19-11-2017 17:19 - Door: MaxKoehorst

Arias na dit seizoen weg bij PSV: hopen op mooie transfer

Santiago Arias vertrekt na dit seizoen bij PSV, zelf geeft hij aan dat het wellicht zijn laatste seizoen is in Eindhoven.

Vervolg: Arias na dit seizoen weg bij PSV: hopen op mooie transfer

De Colombiaan kwam in 2013 vanuit Lissabon naar PSV. Met die club behaalde hij vooral landelijk mooie successen. Na dit seizoen hoopt de back op een mooie transfer naar bijvoorbeeld Engeland. Het ziet ernaar uit dat de club kampioen gaat worden, hoewel dat misschien nog iets te vroeg is, kan de speler bij een kampioenschap helemaal eervol vertrekken.

 

Arias kon echter ook al deze zomer vertrekken, de speler koos daar uiteindelijk niet voor na een goed gesprek met zijn zaakwaarnemer en de staf van PSV. Nu geeft hij openlijk aan dat dit waarschijnlijk wél zijn laatste seizoen is in de Eredivisie. Arias is 25 jaar en de transfer had niet veel langer op zich moeten laten wachten. PSV hoopt wat flinke miljoenen over te houden aan de transfer.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Arias na dit seizoen weg bij PSV: hopen op mooie transfer

Een korte samenvatting: Santiago Arias vertrekt na dit seizoen bij PSV, zelf geeft hij aan dat het wellicht zijn laatste seizoen is in Eindhoven..