De Ligt opeens 40 miljoen waard na zege op NAC

19-11-2017 15:37 - Door: MaxKoehorst

De Ligt opeens 40 miljoen waard na zege op NAC

Matthijs de Ligt wordt in de media na de monsterzege op NAC Breda (0-8) wederom bestempeld als één van de grotere talenten die nog niet bij de top rondlopen.

Vervolg: De Ligt opeens 40 miljoen waard na zege op NAC

Het prijskaartje van de 18-jarige verdediger zou dan ook gestegen zijn richting de veertig miljoen euro (!). Iets wat Ajax in de winter met veel pijn en moeite zal moeten afslaan. Het is echter onduidelijk of Marc Overmars zo’n gigantisch bod kan afslaan met Maximilian Wöber achter de hand.

 

FC Barcelona zou zich al gemeld hebben voor het Nederlandse talent, Ajax sloeg dat bod toen resoluut af. Dat bod zou echter flinke miljoenen lager hebben gelegen dan waar de prijs nu op staat.

 

Barry Hulshoff, zaakwaarnemer en oud-voetballer, zegt dat zijn cliënt Matthijs niet zomaar in de winter zou vertrekken. Echter met zo’n transfersom én een goed salaris gaat het toch moeilijk worden om te weerstaan voor de twee.

 

Mocht De Ligt in de zomer vertrekken, lijkt het erop dat de som zal stijgen richting vijftig miljoen euro.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Ligt opeens 40 miljoen waard na zege op NAC

Een korte samenvatting: Matthijs de Ligt wordt in de media na de monsterzege op NAC Breda (0-8) wederom bestempeld als één van de grotere talenten die nog niet bij de top rondlopen. .