Sparta haalt oud bekende Leo Beenhakker binnen als Technisch Manager

18-11-2017 15:53 - Door: MaxKoehorst

Sparta haalt oud bekende Leo Beenhakker binnen als Technisch Manager

Sparta Rotterdam gaat opnieuw in zee met oud gediende Leo Beenhakker, de oud-coach wordt de nieuwe technisch adviseur van de zwalkende Rotterdamse club. Ondertussen wordt er dus ook een back-up aangesteld voor de zittende coach Alex Pastoor.

Vervolg: Sparta haalt oud bekende Leo Beenhakker binnen als Technisch Manager

Pastoor, die dertiende staat met de club, hoopt het seizoen af te mogen maken. Pastoor had eerst ook een belangrijke rol in het technische gedeelte, dit gedeelte zal hij nu samen met Don Leo moeten doen. Beenhakker was in het verleden al bestuurslid van de Spartanen, hij voegt zich nu dus weer bij diezelfde club.

 

Beenhakker stopte na 2009 als coach nadat hij drie jaar had gewerkt als bondscoach van Polen, op zijn CV staan onder meer Ajax, Feyenoord, Real Madrid en het Nederlands elftal. Bij Madrid won hij diverse groten prijzen en zodoende kreeg hij dus de bovenstaande bijnaam.

 

Pastoor mocht aan het begin van dit seizoen al zijn lijstje met spelers laten controleren door Edward Metgod, die ook is aangesteld om de malaise onder controle te krijgen. Nu moeten Metgod en Beenhakker dus samen het spelersbeleid gaan doen, in nauwe samenwerking met de coach.

 

De kans dat Beenhakker als interim coach zal moeten gaan fungeren is dus aanwezig; Beenhakker heeft Sparta ook nog niet op zijn loopbaan staan en het zou voor de vijfenzeventig-jarige coach een best leuke stap zijn, zijn leeftijd kan echter ook een struikelpunt vormen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sparta haalt oud bekende Leo Beenhakker binnen als Technisch Manager

Een korte samenvatting: Sparta Rotterdam gaat opnieuw in zee met oud gediende Leo Beenhakker, de oud-coach wordt de nieuwe technisch adviseur van de zwalkende Rotterdamse club. Ondertussen wordt er dus ook een back-up aangesteld voor de zittende coach Alex Pastoor..

Meest gelezen