Sandro Wagner kan bij Bayern terugkeren op oude nest

16-11-2017 15:15 - Door: M.d.Z.

Sandro Wagner kan bij Bayern terugkeren op oude nest

Hoffenheim speler Sandro Wagner mag rekenen op interesse van de Duitse koploper, zo laat de coach van Hoffenheim donderdag weten.

Vervolg: Sandro Wagner kan bij Bayern terugkeren op oude nest

De poolse goalgetter Lewandowksi gaf vorige week al te kennen dat Bayern Sandro Wagner moet gaan halen, waar nu daad bij het woord gevoegd lijkt te gaan worden. De 29-jarige Sandro Wagner moet dus komende winter gehaald worden door de Duitse koploper.

 

'We weten al geruimte tijd van de belangstelling van Bayer in Wagner,' liet coach Nagelmann van Hoffenheim weten. 'We zijn ons ook bewust van het feit dat Sandro daarheen wil. Maar we kondigen alleen iets aan als er ook daadwerkelijk wat te melden valt. Behalve dat er interesse is, speelt er op dit moment niets.'

 

Wagner zelf gaf eerder al te kennen dat hij terug wil naar de club waar hij zijn jeugdjaren doorbracht, 'We weten allemaal dat hij familie in München heeft. Ik probeer mezelf in de positie van de speler te plaatsen. Er is geen wrok.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sandro Wagner kan bij Bayern terugkeren op oude nest

Een korte samenvatting: Hoffenheim speler Sandro Wagner mag rekenen op interesse van de Duitse koploper, zo laat de coach van Hoffenheim donderdag weten..