Casemiro: Neymar is altijd welkom bij Real Madrid

15-11-2017 21:35 - Door: NicoPeters

Casemiro: Neymar is altijd welkom bij Real Madrid

Real Madrid-middenvelder Casemiro heeft gezegd dat zijn Braziliaanse teamgenoot Neymar van Paris Saint-Germain 'altijd welkom' is bij Real Madrid. Afgelopen zomer verruilde Neymar FC Barcelona voor PSG, dat de transfersom van 222 miljoen euro betaalde. Er zou echter een kink in de kabel zijn gekomen in het 'huwelijk' tussen Neymar en PSG.

Vervolg: Casemiro: Neymar is altijd welkom bij Real Madrid

Neymar zou niet erg goed door een deur kunnen met trainer Unai Emery en ook met teamgenoot Edinson Cavani zou de 25-jarige Neymar een moeilijke verstandhouding hebben. Neymar ontkende vorige week al de verhalen dat hij niet gelukkig zou zijn bij PSG en Casemiro liet ook weten dat Neymar gelukkig is in Parijs.
 
 
'Hij is een ster en weet wat hij doet. Hij is een geweldige speler en hij zal altijd welkom zijn bij Real Madrid. Ik hoop dat hij komt, maar hij is gelukkig bij zijn club', aldus Casemiro over zijn landgenoot tegen COPE.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Casemiro: Neymar is altijd welkom bij Real Madrid

Een korte samenvatting: Real Madrid-middenvelder Casemiro heeft gezegd dat zijn Braziliaanse teamgenoot Neymar van Paris Saint-Germain 'altijd welkom' is bij Real Madrid. Afgelopen zomer verruilde Neymar FC Barcelona voor PSG, dat de transfersom van 222 miljoen euro betaalde. Er zou echter een kink in de kabel zijn gekomen in het 'huwelijk' tussen Neymar en PSG..