Real Madrid geïnteresseerd in Belotti door transferclausule

15-11-2017 16:15 - Door: NicoPeters

Real Madrid geïnteresseerd in Belotti door transferclausule

Volgens Urbano Cairo, voorzitter van het Italiaanse Torino, zijn de topclubs de weg een beetje kwijt. Torino-sterkhouder Andrea Belotti heeft bijvoorbeeld een transferclausule van 100 miljoen euro in zijn contract en toen Real Madrid-voorzitter Florentino Perez daar achter kwam, was hij opeens direct geïnteresseerd in de 23-jarige international.

Vervolg: Real Madrid geïnteresseerd in Belotti door transferclausule

Cairo, geciteerd door Sky Sports, zei: 'Ik had een diner met de voorzitter van Real Madrid, Florentino Perez, en we hadden het over contracten van spelers en de enorme transferclausules van tegenwoordig en ik noemde Belotti. Toen hij hoorde van de clausule van Belotti, die hij niet kende, spitste hij zijn oren.'
 
 
'Als de clausule slechts 20 miljoen euro was geweest, dan zou hij niet geïnteresseerd zijn. Belotti is een uitzonderlijk talent en is geliefd bij iedereen. Hij heeft altijd zijn voeten op de grond gehouden en is nederig gebleven, zelfs met het prijskaartje van 100 miljoen euro die hij nu heeft. Hij vertelde me ook dat hij niet aan de clausule heeft gedacht toen hij zijn nieuwe contract ondertekende', aldus Cairo, die dit seizoen drie keer scoorde in negen competitieduels.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real Madrid geïnteresseerd in Belotti door transferclausule

Een korte samenvatting: Volgens Urbano Cairo, voorzitter van het Italiaanse Torino, zijn de topclubs de weg een beetje kwijt. Torino-sterkhouder Andrea Belotti heeft bijvoorbeeld een transferclausule van 100 miljoen euro in zijn contract en toen Real Madrid-voorzitter Florentino Perez daar achter kwam, was hij opeens direct geïnteresseerd in de 23-jarige international..