Dortmund wil Ajax-spelers De Ligt en Onana

15-11-2017 14:18 - Door: NicoPeters

Dortmund wil Ajax-spelers De Ligt en Onana

Peter Bosz, de trainer van het Duitse Borussia Dortmund, zou zijn pijlen hebben gericht op twee spelers van Ajax, zo meldt het Duitse Bild. Volgens het medium wil Bosz, die vorig seizoen nog trainer was van Ajax, verdediger Matthijs de Ligt en doelman André Onana naar Duitsland halen.

Vervolg: Dortmund wil Ajax-spelers De Ligt en Onana

Door zijn periode bij Ajax kent Bosz De Ligt en Onana goed. De achttienjarige De Ligt brak vorig seizoen onder Bosz door bij Ajax en de 21-jarige Kameroener Onana ook. Onana was tot de komst van Bosz medio 2016 geen eerste keeper van Ajax, maar mede door het vertrek van Jasper Cillessen naar FC Barcelona kreeg hij de kans en dat betaalde zich uit gezien zijn sterke prestaties.
 
 
De Deense spits Kasper Dolberg werd eerder al aan Dortmund gelinkt. Volgens Bild is Dortmund nog wel geïnteresseerd in Dolberg, maar gaat het zich niet serieus melden voor de spits.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dortmund wil Ajax-spelers De Ligt en Onana

Een korte samenvatting: Peter Bosz, de trainer van het Duitse Borussia Dortmund, zou zijn pijlen hebben gericht op twee spelers van Ajax, zo meldt het Duitse Bild. Volgens het medium wil Bosz, die vorig seizoen nog trainer was van Ajax, verdediger Matthijs de Ligt en doelman André Onana naar Duitsland halen..