VVV maakt financiele slag en verkoopt stadiongrond aan gemeente

15-11-2017 09:25 - Door: M.d.Z.

VVV maakt financiele slag en verkoopt stadiongrond aan gemeente

VVV Venlo heeft een stabiele toekomst voor zich, de club wist dinsdagavond de grond onder het stadion De Koel te verkopen aan de gemeente Venlo.

Vervolg: VVV maakt financiele slag en verkoopt stadiongrond aan gemeente

Beide partijen wisten disndagavond een deal te sluiten met een bedrag van 545 duizend euro, 'Een unaniem besluit van het college van B & W,' aldus VVV voorzitter Berden. 'We zijn hier hartstikke blij mee en kunnen nu vooruit. Als grondeigenaren kunnen we aan de slag met onze gewenste verbouwing van De Koel. Daarmee vergroten we onze mogelijkheden om structureel in de Eredivisie te spelen.'

 

Voor VVV een prima opsteker richting de toekomst, waar de club het stadion de komende twee jaar grondig wil renoveren en wil uitbreiden met 2000 extra plekken. Hiermee moet de capaciteit worden verhoogd naar 10.000 supporters.

 

Bijna een half miljoen euro klinkt weinig, maar voor VVV is dat een hoop geld. 'Lager was ook niet mogelijk in verband met Europese regels op het gebied van overheidssteun. Voor het benodigde geld zullen we ons wenden tot de stichting die we hebben opgericht met het oog op ons stadion. Voor zowel de grond- als de renovatiekosten zullen we samenwerken met een groep investeerders.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

VVV maakt financiele slag en verkoopt stadiongrond aan gemeente

Een korte samenvatting: VVV Venlo heeft een stabiele toekomst voor zich, de club wist dinsdagavond de grond onder het stadion De Koel te verkopen aan de gemeente Venlo..

Meest gelezen