gretig en dominant Oranje wint eenvoudig van Roemenie

15-11-2017 07:59 - Door: M.d.Z.

gretig en dominant Oranje wint eenvoudig van Roemenie

Met de overwinning op Roemenie dinsdagavond kwam er voor Advocaat een einde aan zijn bondscoachschap.

Vervolg: gretig en dominant Oranje wint eenvoudig van Roemenie

Met zijn zesde overwinning in zeven duel zette Advocaat een prima reeks neer als bondscoach, maar toch zwaait de Hagenaar af bij de KNVB. Ajacied De Ligt en Feyenoorder Berghuis kregen van Advocaat een basisplek in het oefenduel tegen de Roemen, waarvan de eerste trefzeker was disndagavond.

 

Oranje oogde gretig en wilde winnen, waar Memphis zichzelf weer erg goed liet zien. Net voor rust dacht Babel de openingstreffer binnen te hebben gekopt, maar zijn treffer werd afgekeurd.

 

Net na de onderbreking was het Memphis die een voorzet van Berghuis tot doelpunt promoveerde met het hoofd. Koud 10 minuten na de openingsgoal was het opnieuw Berghuis die nu doelpuntenmaker Babel de 0-2 liet aantekenen. De marge van twee zorgde ervoor dat Advocaat een trio aan wissels inbracht, waar Berghuis met zijn derde assist van de avond PSV aanvaller Luuk de Jong de derde treffer van de avond liet binnenkoppen.

 

Advocaat zwaait als bondscoach af met de meeste overwinningen als keuzeheer.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

gretig en dominant Oranje wint eenvoudig van Roemenie

Een korte samenvatting: Met de overwinning op Roemenie dinsdagavond kwam er voor Advocaat een einde aan zijn bondscoachschap..

Meest gelezen