Ronaldinho: Ik denk dat hij perfect past bij FC Barcelona

15-11-2017 14:55 - Door: NicoPeters

Ronaldinho: Ik denk dat hij perfect past bij FC Barcelona

Voormalig topspeler Ronaldinho hoopt dat FC Barcelona Philippe Coutinho gaat contracteren. De Braziliaanse aanvaller speelt momenteel voor Liverpool en werd vooral afgelopen zomer in verband gebracht met Barcelona. De Spaanse topclub zou toen ook een bod hebben uitgebracht op Coutinho, maar Liverpool wilde hem niet laten gaan uit Liverpool.

Vervolg: Ronaldinho: Ik denk dat hij perfect past bij FC Barcelona

Ronaldinho hoopt echter wel dat het er nog van komt. ‘Het zou erg mooi zijn om te zien dat zo’n getalenteerde speler het shirt kan dragen die ik ook jarenlang heb gedragen’, aldus Ronaldinho, die daarmee doelde op zijn periode bij FC Barcelona van 2003 tot 2008, over zijn landgenoot in gesprek met Sky Sports.


‘Ik denk dat zijn manier van spelen perfect past bij FC Barcelona en ik zou blij zijn als een speler van dat kaliber he shirt van Barcelona draagt’, aldus Ronaldinho. Barcelona deed van de zomer een serieuze poging om Coutinho naar Spanje te halen en zou circa 100 miljoen euro hebben geboden. Coutinho diende op zijn beurt zelfs een transferverzoek in bij zijn werkgever. Uiteindelijk kwam het niet tot een transfer van Coutinho, die dit seizoen twee keer scoorde in vijf competitieduels voor Liverpool.


 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldinho: Ik denk dat hij perfect past bij FC Barcelona

Een korte samenvatting: Voormalig topspeler Ronaldinho hoopt dat FC Barcelona Philippe Coutinho gaat contracteren. De Braziliaanse aanvaller speelt momenteel voor Liverpool en werd vooral afgelopen zomer in verband gebracht met Barcelona. De Spaanse topclub zou toen ook een bod hebben uitgebracht op Coutinho, maar Liverpool wilde hem niet laten gaan uit Liverpool..

Meest gelezen