Morata: Het zou geweldig zijn als Isco naar Chelsea komt

13-11-2017 23:10 - Door: M.d.Z.

Alvora Morata maakte afgelopen zomer van Real Madrid de overstap naar Londen. Waar de aanvaller nu uitkomt voor Chelsea FC.

Vervolg: Morata: Het zou geweldig zijn als Isco naar Chelsea komt

Waar Morata bij Chelsea al zo goed als ondenkbaar is, hoopt hij dat Isco zijn voorbeeld binnenkort volgt en ook naar de Premier League komt. Waar beide spelers elkaar geregeld zien bij de nationale ploeg van Spanje, ziet Morata dat Isco zowel bij Spanje als Real Madrid een echte leider is.

 

In gesprek met Cadena Ster laat Morata weten: 'Ik zou hem graag mee willen nemen naar Chelsea als ik terugkeer van de Spaanse ploeg.' Voor Chelsea lijkt het haalbare kaart om de middenvelder in te lijven.

 

'Hij heeft op dit moment één van de belangrijkste rollen heeft bij Real Madrid. Ook in de nationale ploeg is hij een sleutelspeler. Ik denk dat hij niet te stoppen is als hij zich belangrijk voelt. De hele wedstrijd heeft gezien dat hij de leiding heeft genomen bij Real Madrid. Hij is daar op dit moment de belangrijkste speler en dat is hij ook bij de Spaanse ploeg. Hij maakt het verschil. Hij danst met de bal en bovendien is hij een vriend van mij,' aldus Morata.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Morata: Het zou geweldig zijn als Isco naar Chelsea komt

Een korte samenvatting: Alvora Morata maakte afgelopen zomer van Real Madrid de overstap naar Londen. Waar de aanvaller nu uitkomt voor Chelsea FC..