Messi drukt Barca op het hart: Maak haast met komst Dele Alli

13-11-2017 15:34 - Door: M.d.Z.

Messi drukt Barca op het hart: Maak haast met komst Dele Alli

Lionel Messi heeft FC Barcelona nogmaals op het hart gedrukt haast te maken met de komst van Dele Alli van Tottenham Hotspur.

Vervolg: Messi drukt Barca op het hart: Maak haast met komst Dele Alli

De Argentijnse superster gaf enkele weken geleden al aan dat FC Barcelona haast moet maken met de komst van Dele Alli, maar nu benadrukt de Argentijn nogmaals dat de club haast moet maken. Messi is als de dood dat rivaal Real Madrid met de middenvelder aan de haal gaat.

 

FC Barcelona middenvelders Andres Iniesta (33) en Ivan Rakitic (29) zijn inmiddels al aardig op leeftijd, waar de club achter de schermen dus bezig moet zijn met hun vervangers. De 21-jarige Dele Alli van Tottenham speelt wekelijks de sterre van de hemel en moet dus gehaald worden.

 

Wel heeft FC Barcelona Liverpool middenvelder Philippe Coutinho nog altijd op pole position staan wanneer het gaat om versterking. Daarna komt de naam van Dele Alli pas voor op het wensenlijstje, waar inmiddels ook de naam van Leon Goretzka (Schalke 04) wordt genoemd.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi drukt Barca op het hart: Maak haast met komst Dele Alli

Een korte samenvatting: Lionel Messi heeft FC Barcelona nogmaals op het hart gedrukt haast te maken met de komst van Dele Alli van Tottenham Hotspur..