FC Groningen speler Mahi komt met verklaring: Heb niks fouts gedaan

13-11-2017 21:22 - Door: M.d.Z.

Waar het al weken over niets anders gaat bij FC Groningen dan Mahi, komt de speler zelf met ontkenning op zijn Instagram pagina.

Vervolg: FC Groningen speler Mahi komt met verklaring: Heb niks fouts gedaan

In een uitgebreide verklaring laat Mimoun Mahi weten dat hij Veldwijk nooit ongewenste en walgelijke verwensing naar zijn hoofd zou hebben geslingerd. Waar FC Groningen bevestigde dat Mahi tegen Veldwijk had gezegd dat ze hem tijdens een overval dood moesten schieten.

 

'Ik zal hier vanaf nu geen woorden meer aan vuil maken, want elk woord over deze onjuiste berichten is er een teveel. Ik kan met al mijn teamgenoten en staf bij FC Groningen prima door één deur. FC Groningen staat bij mij centraal en ik zal er mijn ziel en zaligheid in steken om ervoor te zorgen dat wij als FC Groningen ons herpakken. Mijn wens is en blijft dan ook om met z'n allen hier een mooi seizoen van te maken!' valt te lezen in de verklaring.

 

Waar Mahi uit de selectie van FC Groningen werd gezet, is hij inmiddels weer in genade aangenomen bij de ploeg van Faber.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Groningen speler Mahi komt met verklaring: Heb niks fouts gedaan

Een korte samenvatting: Waar het al weken over niets anders gaat bij FC Groningen dan Mahi, komt de speler zelf met ontkenning op zijn Instagram pagina..

Meest gelezen