Oud AZ- en PSV-back had ook naar Ajax gekund

13-11-2017 13:32 - Door: NicoPeters

Oud AZ- en PSV-back had ook naar Ajax gekund

Voormalig AZ- en PSV-verdediger Simon Poulsen had in het verleden naar Ajax gekund. De rechtsback van het Deense SönderjyskE kon medio 2012 AZ verruilen voor onder meer Ajax, zo meldde Poulsen in gesprek met Bold. De Deen koos uiteindelijk voor het Italiaanse Sampdoria.

Vervolg: Oud AZ- en PSV-back had ook naar Ajax gekund

Van 2008 tot 2012 speelde Poulsen voor AZ en hij kon transfervrij vertrekken uit Alkmaar. Veel clubs wilden Poulsen. 'Er waren die zomer veel teams in mijn geïnteresseerd: Aston Villa, Dortmund, Gladbach, Leverkusen, Wolfsburg, Juventus, Napoli, Rangers en Ajax wilden mij hebben.'
 
 
'Met sommige clubs had ik concrete gesprekken, echt serieus, maar we bereikten geen overeenstemming. Toen ik besloot om naar Sampdoria te gaan werd dat geen succes. In anderhalf jaar heb ik niet veel gespeeld', aldus de 33-jarige Poulsen, die in januari 2014 teruggekeerde bij AZ en medio 2015 naar PSV trok. Sinds januari dit jaar speelt hij voor SönderjyskE.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Oud AZ- en PSV-back had ook naar Ajax gekund

Een korte samenvatting: Voormalig AZ- en PSV-verdediger Simon Poulsen had in het verleden naar Ajax gekund. De rechtsback van het Deense SönderjyskE kon medio 2012 AZ verruilen voor onder meer Ajax, zo meldde Poulsen in gesprek met Bold. De Deen koos uiteindelijk voor het Italiaanse Sampdoria..