Sneijder betreurt vertrek Advocaat, maar denkt vertrekreden te weten

12-11-2017 20:05 - Door: M.d.Z.

Sneijder betreurt vertrek Advocaat, maar denkt vertrekreden te weten

In de periode van 2003 tot 2007 stond aanvaller Roy Makaay onder contract bij de Duitse recordmeister, maar door zijn drukke job bij Feyenoord heeft hij amper tijd om daar terug te komen.

Vervolg: Sneijder betreurt vertrek Advocaat, maar denkt vertrekreden te weten

Dinsdag speelt Oranje tegen Roemenie en zit Advocaat voor de laatste keer op de bank bij Oranje, 'Jammer dat ie weggaat. Ik denk dat het iemand is die goed met deze jongens overweg kan,' aldus Sneijder in gesprek met de NOS.

 

Het is volgens Sneijder niet de leeftijdskloof die Advocaat doet doen vertrekken bij het Nederlands Elftal. 'Als Dick zelf het gevoel had gehad dat het kan, had het gekund. Daarom neemt hij ook afscheid, denk ik. Leeftijd zegt mij niks. Het is alleen belangrijk of je deze groep kan managen. Ik denk dat ie dat nog wel had kunnen doen.'

 

Onder Advocaat mocht Sneijder in 2003 zijn debuut maken in Oranje, 'Hij is niet veranderd. Relaxter? Hij stond er altijd relaxed in, alleen op momenten kon hij heel driftig worden. Dat heb ik zelf ook. Onder elkaar voelt dat goed.'Volgens Sneijder is Advocaat niet veel veranderd, als je het hebt over een 70-jarige driftkikker: 'Heb je gezien hoe hij in Schotland in de 89ste minuut tekeer ging tegen Nathan Aké? Dat is Dick.,' aldus Sneijder.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sneijder betreurt vertrek Advocaat, maar denkt vertrekreden te weten

Een korte samenvatting: In de periode van 2003 tot 2007 stond aanvaller Roy Makaay onder contract bij de Duitse recordmeister, maar door zijn drukke job bij Feyenoord heeft hij amper tijd om daar terug te komen..

Meest gelezen